top of page

Huidige Projecten

Kür op Muziek - Kathinka de Haan

Voor Grand Prix amazone Kathinka de Haan componeren we momenteel een Kür op Muziek die ze met het paard Fernando zal rijden. Ferdando, ook wel Fred genoemd, is het paard van haar moeder, tevens dressuuramazone, Marieke de Haan. Een paard dat voor Marieke de Haan van zeer grote betekenis is. Na een zeer ernstig ongeval heeft Fred dressuuramazone Marieke het vertrouwen teruggegeven om weer in het zadel te klimmen, en met succes! 

Voor deze kür heeft Marieke ons haar muziekvoorkeur opgegeven. Muziek waar zij zeer waardevolle herinneringen aan bewaart. Uiteraard houden wij bij het componeren van de muziek rekening met haar wensen.

Het geeft ons een warm gevoel dat we het vertrouwen hebben gekregen om dit verhaal, deze emotie, te verwerken in een Kür op Muziek.

Kür op Muziek - Vivienne van Oosterum

Vivienne van Oosterum, lichte tour amazone, rijdt momenteel haar beide paarden op Prix St. Georges niveau. Op dit moment zijn wij bezig met het componeren van de muziek voor haar Kür op Muziek. Het rijden van deze kür zal voor Vivienne zeer bijzonder en emotioneel zijn. De kür wordt opgedragen ter nagedachtenis aan haar dierbare vriendin, waar Vivienne helaas veel te vroeg afscheid van heeft moet nemen. De paarden zijn voor haar zeer belangrijk en hebben haar door deze moeilijke periode geholpen.

De muziek die voor deze kür wordt gecomponeerd is gebaseerd op een specifiek nummer dat symbool stond voor deze vriendschap. 

Wij bedanken Vivienne voor het vertrouwen en voelen ons vereerd dat we dit verhaal mogen verwerken in het prachtig samenspel tussen amazone en paard!

bottom of page