top of page

Wie zijn wij

Nico Penners (musicus) en dochter Malou Penners (dressuuramazone), hebben de handen ineengeslagen en componeren samen volledig op maat gemaakte kür op muziek arrangementen voor verschillende niveaus. Door de kennis en ervaring binnen de dressuursport te combineren met de jarenlange ervaring in het componeren van muziek, weten zij het beste van twee werelden samen te brengen. En met succes!

Malou Penners

Al van kleins af aan voelde Malou zich eerder op haar gemak met haar voeten in de stijgbeugels dan op de trappers van haar fiets. De liefde voor paarden en haar gedrevenheid in de dressuursport maakte dat ze van haar passie haar beroep heeft kunnen maken. Malou is gediplomeerd dressuur instructrice, waarbij haar visie op de (dressuur)sport is gebaseerd op de Klassieke Rijkunst.

 

Ze haalt haar energie uit het begeleiden van ruiter en paard, het functioneel en biomechanisch trainen en het revalideren van paarden na een blessure. Daarnaast heeft zij, net als haar vader, een grote passie voor muziek. Dit maakt dat zij niet alleen dagelijks in de rijbaan staat voor het geven van lessen of het trainen van (revalidatie)paarden, maar ook dat zij het verhaal van paard en ruiter, samen met haar vader, weet te vertalen naar passende muziekarrangementen.

Nico Penners

Na de middelbare school is Nico in 1975 begonnen met een studie aan het conservatorium te Maastricht. Tegelijkertijd werd hij aangesteld als klarinettist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Daarnaast was hij jarenlang docent klarinet en saxofoon bij meerdere muziekscholen en dirigent bij diverse amateurorkesten.


Nico is arrangeur en componist voor zowel amateur- als professionele orkesten, en werkte mee aan het componeren van muziek voor diverse films en reclamespots. Het laatste jaar heeft hij zijn werkterrein uitgebreid met het schrijven van jingles en muziek voor de paardensport. Dit laatste kwam tot stand door een samenwerkingsverband met zijn dochter Malou.

bottom of page