top of page
Portrait of a bay sport dressage horse.jpg

Werkwijze - Standaard

Aanleveren choreografie en beelmateriaal

Zowel de choreografie als het beeldmateriaal wordt aangeleverd aan Penners Productions. Bij het filmen van de Kür is het belangrijk dat de combinatie gedurende de proef volledig in beeld is. Daarnaast moet het filmmateriaal van goede kwaliteit zijn, zonder haperingen. De choreografie moet voldoen aan het door de KNHS en FEI opgesteld regelement passen bij het niveau van de Kür.

Muziekkeuze

De keuze van de muziek (genre) bepalen we samen. Wij raden je aan vooraf een playlist samen te stellen met nummers die je aanspreken. Niet ieder nummer is geschikt om te verwerken in een Kür op Muziek. Daarnaast is het belangrijk om er rekening mee te houden dat het ritme en het tempo van de bestaande muziek niet volledig is aan te passen op het ritme van de gang. 

Muziek Componeren

Bij het afnemen van een Standaard r op Muziek wordt er voornamelijk gewerkt met bestaande muziek. Dit betekent dat de mogelijkheden beperkt zijn. Tijdens dit traject zullen er korte afstemmingsmomenten plaatsvinden. 

Oplevering

Wij leveren de muziek aan op USB . Daarnaast ontvang je van ons de film met de daaronder gemonteerde muziek. In deze film geven wij nog korte tips en adviezen met betrekking tot het rijden van de kür, zoals de herkenningspunten in de muziek. 

bottom of page